Kéményrendszerek

Tovább szélesedett a Pápateszéri Téglaipari Kft. termékválasztéka. A Bakonytherm Tégla Építési Rendszer új, a téglához erősen kötődő elemmel, a Bakonytherm Kémény rendszerrel bővült!

Már kéményrendszer is!

Gyárunk a téglagyártásban megszerzett több mint 70 éves tapasztalatát felhasználva kifejlesztette a BAKONYTHERM Kerámia Kéményrendszer-t.
A kéményrendszer kifejlesztésénél a hazai piacon innovatív megoldásként alkalmazta a kerámiát (téglát). A közismert és jól bevált kényrendszerekkel ellentétben a külső köpenyelemet is kerámiából készítjük. Köpeny-téglákat gyártunk, amelyek a betonnal szemben kerámia külső burkolattal foglalják rendszerbe a kémény többi elemét.

A Bakonytherm Kerámia Kémény rendszerekben gyárunk innovatív módon ötvözi a már meglévő tapasztalatokat a téglagyártás korszerű irányelveivel. A tégla köpenyelemet (kerámia köpenyelem) alkalmazását fontosnak tartjuk, mivel:

  • könnyebb kezelhetőséget és építést biztosít (14 kg/db egy köpenyelem súlya),
  • egyszerűbb alkalmazást biztosít,
  • jobb műszaki paraméterei vannak,
  • mind a Bakonytherm, de ugyanúgy valamennyi kerámia alapú építési rendszerrel kompatibilis és egységes rendszerszerű alkalmazást biztosít.

A Bakonytherm Kerámia Kéményrendszer több elemében is innovatív módon jelenik meg a kerámia, mint szerves rendszerelem. A kerámia külső köpenyelem alkalmazásán túl a külső torkolati kúpot is kerámiából készítettük. Ezzel egyszerre javítottuk a kémény rendszerünk időjárás állóságát és esztétikai megjelenését is.

Emellett gyárunk kiforrott módon alkalmazza a korszerű kémény rendszerekre jellemző többi elemet és technológiai megoldást is. Ilyenek például:

Kéményrendszerek

  • magas hőállóságú kerámia-samott csövek,
  • ásványgyapot hőszigetelő rendszerek,
  • tűzálló kéményajtók.

Gyárunk, igazodva a piac elvárásaihoz a megszokott méretezéssel készíti mind a klasszikus levegő hőszigetelésű (BTK, Bakonytherm Klasszik), mind a magas hőszigetelő képességű (BTP, Bakonytherm Plusz) kémény rendszerét.

Mindezekkel együtt a Bakonytherm Kerámia Kémény rendszer egy újabb innovatív eleme a mai korszerű tégla (kerámia) alapú építési rendszereknek.

A kéményrendszerünkről bővebben honlapunkon olvashat, illetve keresse szaktanácsadónkat a kemeny@bakonytherm.hu e-mail címen vagy a +36-20/415-4576 telefonszámon.

A BAKONYTHERM Kerámia Kémény rendszereket keresse a kereskedő partnereinknél!

Miért is érdemes a BAKONYTHERM KÉMÉNYEKET választania?

Mert rendkívül kedvezőek az árai!

Kémény címre leszállítva már bruttó 119 590 Ft-tól (BTK-16 5 méter)

rendkivul-kedvezo-piaci-arak.jpg

Mert személyre szabott szaktanácsadással segítjük a megfelelő kémény kiválasztását!

szemelyre-szabott-szaktanacsadassal.jpg

Mert 24 órán belül árajánlatot adunk!

24-oran-belul-arajanlatot-adunk.jpg

Mert a rendelést követő legkésőbb egy héten belül, házhoz szállítjuk a kéményét!

a-rendelest-koveto-egy-heten-belul-kiszallitjuk.jpg

Mert a tervezőknek hét munkanapon belül, kéményméretezést készítünk!

kemeny-meretezes.jpg

OFFER_FORM_TITLE

Senden Sie eine kopie
Pápateszéri Téglaipari Kft.

CÍM: 8556 Pápateszér, Téglagyári út 1.
TEL.: +36 89/352-152
FAX.: +36 89/352-152

GPS koordináták:
É47.3775349 K17.6885409

Nyitva tartás:
Hétfő-Péntek: 6.30-15.00
Árukiadás: 6.30-14.30