Kéményrendszerek

Termékválasztékunk 2013-ban a BAKONYTHERM KÉMÉNYRENDSZEREKKEL  bővült. Ismerje meg kéményeinket!  >>>

 

BAKONYTHERM KÉMÉNY
KEDVEZMÉNYES ÁRON!
Helyszínre szállítva már bruttó 203 983 Ft-tól 
(BTK-16 típus, 5 méter)

 

uj-logo.png  ON-LINE KÉMÉNY AJÁNLAT kemeny.jpg

Állítsa össze az Ön igényének megfelelő Bakonytherm Kéményrendszerét!

KATTINTSON IDE: ON-LINE KÉMÉNY AJÁNLAT

 

Az On-line Kémény Ajánlat készítő alkalmazásunkkal pár kattintással összeállíthatja a Bakonytherm Kéményrendszerét. Az elkészített Kémény Ajánlat tartalmazni fogja a szükséges kémény alkatrészeket és azok árait. Kéményének megvásárlásában segítünk Önnek. Az On-line Kémény Ajánlat készítő alkalmazásunkat a Google Chrome bőngészővel javasoljuk használni.

 

Már 10 ÉVE kéményrendszer is!

10 év alatt több mint 30 ezer méter, 4000 darab beépített Bakonytherm Kémény!

Gyárunk a téglagyártásban megszerzett több mint 80 éves tapasztalatát felhasználva 2013-ban kifejlesztette a BAKONYTHERM Kerámia Kéményrendszert.
A kéményrendszer kifejlesztésénél a hazai piacon innovatív megoldásként alkalmazta a kerámiát (téglát). A közismert és jól bevált kényrendszerekkel ellentétben a külső köpenyelemet is kerámiából készítjük. Köpenytéglákat gyártunk, amelyek a betonnal szemben kerámia külső burkolattal foglalják rendszerbe a kémény többi elemét.

A Bakonytherm Kerámia Kéményrendszerekben gyárunk innovatív módon ötvözi a már meglévő tapasztalatokat a téglagyártás korszerű irányelveivel. A tégla köpenyelemet (kerámia köpenyelem) alkalmazását fontosnak tartjuk, mivel:

  • könnyebb kezelhetőséget és építést biztosít (csak 14 kg/db egy köpenyelem súlya),
  • egyszerűbb alkalmazást biztosít,
  • jobb műszaki paraméterei vannak,
  • mind a Bakonytherm, de ugyanúgy valamennyi kerámia alapú építési rendszerrel kompatibilis és egységes rendszerű alkalmazást biztosít.

A Bakonytherm Kerámia Kéményrendszer több elemében is innovatív módon jelenik meg a kerámia, mint szerves rendszerelem. A kerámia külső köpenyelem alkalmazásán túl a külső torkolati kúpot is kerámiából készítettük. Ezzel egyszerre javítottuk a kémény rendszerünk időjárás állóságát és esztétikai megjelenését is.

Emellett gyárunk kiforrott módon alkalmazza a korszerű kémény rendszerekre jellemző többi elemet és technológiai megoldást is. Ilyenek például:

  • Magas hőállóságú kerámia-samott csövek,
  • Ásványgyapot hőszigetelő rendszerek,
  • Tűzálló kéményajtók.

Gyárunk, igazodva a piac elvárásaihoz a megszokott méretezéssel készíti mind a klasszikus levegő hőszigetelésű (BTK, Bakonytherm Klasszik), mind a magas hőszigetelő képességű (BTP, Bakonytherm Plusz) kéményrendszerét.

A Bakonytherm kéményrendszerek kiválóan alkalmasak a MEGÚJULÓ ENERGIÁNAK minősülő fa tüzelésű kazánok, kályhák, kandallók füstgázainak az elvezetésére.

Mindezekkel együtt az általunk gyártott Bakonytherm Kerámia Kéményrendszer egy újabb innovatív eleme a mai korszerű tégla (kerámia) alapú építési rendszereknek.

Miért is érdemes

a BAKONYTHERM KÉMÉNYEKET választania?


Mert rendkívül kedvezőek az árai!

Kémény helyszínre szállítva
már bruttó 203 983 Ft-tól
(BTK-16 típus, 5 m)

rendkivul-kedvezo-piaci-arak.jpg


Mert személyre szabott szaktanácsadással segítjük
a megfelelő kémény kiválasztását!

szemelyre-szabott-szaktanacsadassal.jpg


Mert 24 órán belül árajánlatot adunk!

24-oran-belul-arajanlatot-adunk.jpg


Mert a rendelést követő legkésőbb egy héten belül
házhoz szállítjuk a kéményét!

a-rendelest-koveto-egy-heten-belul-kiszallitjuk.jpg

 

 

uj-logo.png On-line Kémény Árajánlat Készítő Alkalmazás
          FORGALMAZÓ PARTNEREINK számára

Forgalmazó Partnereink az alábbi képre kattintva vagy ezen a linken: https://bakonytherm-tegla.hu/kemeny-arajanlat-keszito érhetik el itt a honlapunkon az On-line Kémény Árajánlat Készítőnket. Az alkalmazással pár percen belül Bakonytherm Kémény Árajánlatot tud készíteni az érdeklődője számára. A belépéshez szükséges jelszóért keresse Kémény Szaktanácsadó kollégánkat a 20/415-4576-os telefonszámon vagy a kemeny@bakonytherm.hu e-mail címünkön. Szaktanácsadónk az alkalmazás használatához segítséget tud adni. Az On-line Kémény Árajánlat Készítőnket.Google Chrome bőngészővel javasoljuk használni.

kemeny_ajanlatkeszito.png

AJÁNLATKÉRÉS


KÉMÉNY TÍPUSOK


KÉMÉNY ÁRAJÁNLATÁT egy munkanapon belül megküldjük. Kérjük töltse ki az alábbi "Ajánlatkérés" ürlapot és küldje el nekünk a KÜLDÉS gombra kattintva!

Ajánlatkérésének elküldésével hozzájárulását adja számunkra az elküldött személyes adatainak a kezeléséhez. Személyes adatait az itt olvasható "Adatkezelési kikötés természetes személlyel kötött szerződéshez" c. dokumentumban leírtak alapján kezeljük. Adatkezelési tájékozatónkat itt olvashatja.

Ajánlatkérés

Másolat küldése magamnak
Pápateszéri Téglaipari Kft.

CÍM: 8556 Pápateszér,
         Téglagyári út 1.
TEL.: +36 89/352-152
FAX.: +36 89/352-152

GPS koordináták:
É47.3775349 K17.6885409

Nyitva tartás:
Hétfő-Péntek: 6.30-15.00
Árukiadás: 6.30-14.30