Online kémény ajánlat

Azonnali kémény szaktanácsadás tel: +36 89/352-152, e-mail: kemeny@bakonytherm.hu

1. Fűtési módok

Válassza ki a fűtési módot!

A Bakonytherm kémények kiválóan alkalmasak kandallókhoz, kályhákhoz és vegyes tüzelésű, pellet, falegázosító kazán típusokhoz.

2. Kémény Típusok

Válassza ki a kémény típusát!

  • A PLUSZ kémény esetében a samott cső oszlopot ásványgyapot hőszigeteléssel vesszük körül, és ezzel a műszaki megoldással fokozott hőszigetelés jön létre. A füstgáz ebben a kéményben kevésbé hűl le.
  • A KLASSZIK kémény építése során a kerámia köpeny és a samott cső körül kialakuló zárt levegő oszloppal szigeteljük a kéményt.
3. Szellőzőkürtő

A kéménnyel együtt megépített szellőzőkürtő kiválóan alkalmas belső terek kiszellőztetésére és gépészeti elemek elvezetésére.

4. Kémény magassága
Kémény magassága

A kémény magasságának meghatározásában kérje tervezője, kivitelezője segítségét. Mi is szívesen segítünk ebben!

5. Samottcső átmérő

Válassza ki a samottcső átmérőjét!

A samottcső átmérője a fűtőberendezés típusától függ. A megfelelő átmérő meghatározásában kérje tervezője, kivitelezője segítségét. Mi is szívesen segítünk ebben!

6. Felső tisztítóajtó

A kémények tisztításához a helyileg illetékes hatóság második (felső) kéményajtó vagy kémény melletti tetőkibúvó ablak beépítést írhatja elő. Kérjük érdeklődjön az Ön hatóságánál, hogy a kéményére milyen előírás érvényes.

7. Füstcső csatlakozó

A füstcső csatlakozó típusa a fűtőberendezés bekötésétől függ. Kérje tervezője, kivitelezője segítségét! Mi is szívesen segítünk a kiválasztásban!

8. Fedlap

A fedlap típusa a kémény burkolásától függ. Kérje tervezője, kivitelezője segítségét! Mi is szívesen segítünk a kiválasztásban!

9. Esővédő

Az esővédő megakadályozza a csapadék bejutását a kéménybe.

9. Szállítás

Raklap Típusa:


Szállítás

Az Ön által összeállított kémény ajánlatot az AJÁNLAT ELKÜLDÉSE gomb megnyomásával és a személyes adatok megadásával küldheti el számunkra. PDF formátumban le is tudja azt menteni. Az összeállított KÉMÉNY AJÁNLAT tájékoztató jellegű és nem kötelezi Önt vásárlásra. Ajánlatát megkapva egy munkanapon belül felvesszük Önnel a kapcsolatot, hogy egyeztessünk a kémény vásárlásában.

A kémény paraméterei a már korábban megadott jellemzőkre visszalépve módosíthatók, így egy-egy jellemző változtatása miatt nem kell elölről kezdeni a kémény ajánlat összeállítását.