Online kémény ajánlat

Azonnali kémény szaktanácsadás tel: +36 89/352-152, e-mail: kemeny@bakonytherm.hu

1. Fűtési módok

Válassza ki a fűtési módot!

A Bakonytherm kémények kiválóan alkalmasak kandallókhoz, kályhákhoz és vegyes tüzelésű, pellet, falegázosító kazán típusokhoz.

2. Kémény Típusok

Válassza ki a kémény típusát!

  • A PLUSZ kémény esetében a samott cső oszlopot ásványgyapot hőszigeteléssel vesszük körül, és ezzel a műszaki megoldással fokozott hőszigetelés jön létre. A füstgáz ebben a kéményben kevésbé hűl le.
  • A KLASSZIK kémény építése során a kerámia köpeny és a samott cső körül kialakuló zárt levegő oszloppal szigeteljük a kéményt.
3. Szellőzőkürtő

A kéménnyel együtt megépített szellőzőkürtő kiválóan alkalmas belső terek kiszellőztetésére és gépészeti elemek elvezetésére.

4. Kémény magassága
Kémény magassága

A kémény magasságának meghatározásában kérje tervezője, kivitelezője segítségét. Mi is szívesen segítünk ebben!

5. Samottcső átmérő

Válassza ki a samottcső átmérőjét!

A samottcső átmérője a fűtőberendezés típusától függ. A megfelelő átmérő meghatározásában kérje tervezője, kivitelezője segítségét. Mi is szívesen segítünk ebben!

6. Felső tisztítóajtó

A kémények tisztításához a helyileg illetékes hatóság második (felső) kéményajtó vagy kémény melletti tetőkibúvó ablak beépítést írhatja elő. Kérjük érdeklődjön az Ön hatóságánál, hogy a kéményére milyen előírás érvényes.

7. Füstcső csatlakozó

A füstcső csatlakozó típusa a fűtőberendezés bekötésétől függ. Kérje tervezője, kivitelezője segítségét! Mi is szívesen segítünk a kiválasztásban!

8. Fedlap

A fedlap típusa a kémény burkolásától függ. Kérje tervezője, kivitelezője segítségét! Mi is szívesen segítünk a kiválasztásban!

9. Esővédő

Az esővédő megakadályozza a csapadék bejutását a kéménybe.

9. Szállítás

Raklap Típusa:


Szállítás

A kémény paraméterei a már korábban megadott jellemzőkre visszalépve módosíthatók, így egy-egy jellemző változtatása miatt nem kell elölről kezdeni a kémény ajánlat összeállítását.